INCREDIBIL! Si-a transformat masina de lux, intr-un tractor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 10:55

Ei, bine da, priviti si va minunati,acesta este primul tractor realizat dintr-o masina de lux. Iar propietarul lui, Nea Victor este tare mandru de "inventie"sa.

 Nea' Victor, strungar de meserie si mai nou mecanic s-a apucat in urma cu un an sa transformare masina de lux pe care o avea intr-un tractor...tot de lux. A muncit din zori si pana in seara,dar ....a meritat.

Si daca tot a facut tractorul dintr-un automobil de marca, omul nostru a mai pastrat si cateva elemente specifice fostului autovehicul. Tractorul are tot ce ii trebuie si in plus transporta sute de kilograme, cine nu ar fi invidios pe asa o inventie.


Altii incearca sa ii gasesca tractorului minune fel de fel de imperfectiuni, caci vorba aceea strugurii sunt acri atunci cand nu ajungi la ei.

Lui nea Victor nici ca ii pasa de gura lumii, se simte bine si este mandru nevoie mare de tractorasul facut de mana lui si in plus cine se poate lauda cu asa ceva

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.