INCREDIBIL: Studenta criminala este iar gravida? Iata ce scrisoare i-a trimis Carmen Satran sotului ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 12:10

Ce se intampla cu Carmen Satran? Tanara i-a scris din penitenciar sotului, plangandu-i-se ca fumul de tigara ii face rau.

In aceeasi scrisoare ea a mai pomenit si despre efectele nocive ale fumatului in apropierea unei femei insarcinate. De ce ar face astfel de marturisiri la scurt timp dupa vizita intima?

 

Sa se refere oare la pruncul pe care l-a nascut, de care, ca proaspata mama, nu a reusit sa se bucure? Cert este ca fosta studenta de la medicina e hotarata sa faca orice pentru a fi mutata intr-o alta celula.

 

Acest drept i-a fost respectat pana pe 3 aprilie, cand camerele au fost unite, sustine ea.

 

Cei de la penitenciar vin insa cu o alta varianta vis-a-vis de plangerile lui Carmen Bejan. Pe de alta parte, Claudiu Satran a declarat ca sufera la gandul ca sotiei sale nu ii este bine, mai ales ca niciunul dintre ei nu a trecut inca peste moartea unicului lor prunc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Ar vrea sa ii mai usureze lunga perioada pe care o are de petrecut in spatele gratiilor dupa infioratoarea crima din caminul studentesc si e suparat ca abia mai poate sa o ia in brate, sa o consoleze, si asta pentru ca

vizitele intime le-au fost rarite.

 

Cei 2 au dreptul al doar 4 pe an. La ultima vizita sotii Satran s-au bucurat de momentele petrecute impreuna dar au luat si o decizie importanta: nu vor mai incerca sa faca un copil in penitenciar.

 

Gurile rele spun insa ca simptomele pe care le are Carmen ar putea sugera existenta unei sarcini, mai ales daca cei de la penitenciar au dreptate ca acolo nu se fumeaza.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.