INCREDIBIL. Surori gemene DESPARTITE la nastere s-au regasit pe o retea de socializare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 04:35

Anaïs Bordier, din Franta si Samantha Futerman, din New Jersey s-au descoperit cu stupoare pe o retea de socializare. Tinerele au observat ca seamana ca doua picaturi de apa.

Cele doua tinere s-au nascut in Coreea de Sud, dar au fost despartite inca de la nastere si infiate, fiecare de catre o familie de pe continente diferite. Anais a crescut in Franta, in timp ce Samantha in New Jersey, Statele Unite. Ambele stiau ca sunt adoptate, stiau data nasterii, precum si orasul in care s-au nascut, insa, niciuna nu avea habar ca mai are o sora geamana.

In prezent Samantha este actrita in Los Angeles, iar Anais lucreaza ca designer in Londra.

Samantha obisnuia sa uploadeze pe retelele de socializare multe clipuri cu ea din timpul spectacolelor sau de pe la filmari. Unul dintre prietenii lui Anais le-a vazut si a crezut ca este Anais. Cand a vazut filmuletele cu Samantha, Anais a ramas socata ca are o sosie undeva in lume.

A intrat pe profilul de Facebook a lui Samantha si a observat ca si ea este adoptata si ca sunt nascute in aceeasi zi.
A contacta-o imediat, spunandu-i totodata ca are banuiala ca ar fi rude. In mod neasteptat, Samantha i-a trimis un mesaj in care ii spuea ca isi doreste foarte mult sa o cunoasca.

La scurt timp dupa ce s-au intalnit fata in fata, cele doua tinere au hotarat sa isi faca un test ADN cu ajutorul caruia sa afle daca sunt sau nu surori. Testul a iesit pozitiv, Anais si Samantha afland cu certitudine ca sunt surori gemene.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.