INCREDIBIL! Uite cum au DIRIJAT CIRCULATIA agentii de la rutiera VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 00:20

Scene de-a rasul, plansul, intr-o intersectie din Constanta!

Pe o ploaie torentiala, o doamna, uda toata, se plimba agitata in fata unei masini de politie. Daca la inceput, echipajul avea geamul lasat, ei bine, imediat ce femeia s-a precipitat, agentii l-au inchis imediat. Nimic nu i-a clintit pe agenti din calduroasa masina. Care sa fi fost motivul?

Nimeni nu stie ce au discutat cei doi politisti. Cert e ca, dupa cateva minute, si-au luat inima in dinti si au iesit.
Unul dintre ei, insa, i-a lasat cu gurile cascata pe toti. Ei, da! Astfel de imagini singur n-ati mai vazut!

Oare pantofii agentului nu ar fi avut cum sa faca fata suvoaielor? Sau poate ca erau deja gauriti si ca sa nu se ude pana la piele, desi oricum a facut-o, a ales sa iasa descult in ploaie? Cu chipiul pe cap si in picioarele goale, politistul s-a pus pe dirijat.
Imediat ce-a dat piept cu ploaia rece, colegul sau s-a grabit la portbagaj. Totul a fost supravegheat atent de constanteana furioasa.

Ajungem si la Iasi, unde ce sa vezi! Tot pe-o ploaie care parea sa nu se mai termine, angajatii primariei spalau trotuarele de zor, de parca soarele ardea de mama focului pe cer, nu alta. Harnicie mare, domnule! Angajatul a recunoscut ca ploaia spala trotuarul, dar cu siguranta nu face treaba la fel de bine ca el.
Asa ca, a luat-o de la capat si i-a mai tras o samponeala ca la carte, de cateva ori. Iar ca sa fie treaba, treaba, un alt muncitor a dat la matura.

Edilii orasului au recunoscut greseala subordonatilor. Anul trecut, tot muncitorii primariei au fost filmati in vreme ce stropeau florile din jardiniere, cu apa din cisterne, desi afara ploua cu galeata.





 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.