INCREDIBIL! Un bolnav de cancer a marturisit cum a reusit sa se vindece cu ajutorul terapeutei Brandon Bays

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 14:00

Un pacient al celebrei terapeute a dezvaluit cum a reusit sa se vindece de o tumora cerebrala folosind metodele terapeutei Brandon Bays.

Un barbat care a suferit de o tumoare cerebrala a povestit la “ Teo show ” chinurile prin care a trecut dupa ce, in urma unei operatii complicate, medicul l-a anuntat ca nu a reusit sa indeparteze in intregime tesutul tumoral. Pacientul a adaugat ca au urmat alte interventii, la fel de nereusite. Era disperat pentru ca medicii ii spuneau ca oricat de mult tesut se indeparteaza, ceva, totusi ramanea.



Dornic sa isi invinga boala a cautat vindecarea si prin alte metode. A apelat la tratamente naturiste si, in acest fel a cunoscut-o pe Brandon Bays. Terapeuta l-a sfatuit sa caute raspunsuri in interiorul lui. Prin meditatie si introspectie, pacientul a descoperit ca un episod din trecutul familiei sale l-a marcat profund. A inteles ca pentru a se putea vindeca complet este necesar sa se impace cu trecutul, dar si cu emotiile sale.


##VIDEO81838##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.