INCREDIBIL! Un preot roman duce o viata dubla: Ziua face slujbe, noaptea da concerte in cluburi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 19:40

Priviti bine cele doua personaje! Va vine sa credeti ca sunt una si aceeasi persoana?

Pentru unii, el este parintele Petrescu. Pentru altii, se transforma peste noapte in Don Elvis. Colegii nostri de la WOWbiz l-au descoperit pe simpaticul parinte-artist intr-o localitate din centrul Italiei. A plecat din Romania de aproape 20 de ani. Iar din 2004 slujeste zi de zi la o biserica din Italia.

Odata terminata ziua si indatoririle de sluijitor al Domnului, vesmantul parintelui Petrescu...dispare. In locul lui, Antoniu imbraca o alta tinuta.
Una regala, de aceasta data! Are in colectia personala pentru show-uri, zeci de toalete identice cu cele ale idolului sau: Elvis Presley. Pasiunea pentru muzica i-a incoltit inca din primii ani de viata. Exact ca si iubirea pentru Dumnezeu! Dar n-a vrut niciodata sa aleaga intre cele doua. A preferat mai degraba sa se imparta intre ele. Si i-a reusit de minune!

Tot timpul liber il petrece in sala de repetitii! Exerseaza de zor pentru ca spectacolele sa-i iasa perfect.
Acum, Don Elvis, dupa cum il stiu fanii si enoriasii, a devenit o vedeta in Peninsula. Si nu numai acolo! Agentii internationale de presa si institutii media de prestigiu mondial, il cauta frecvent pe parintele cataret. Jurnalistii se bat sa realizeze reportaje despre viata lui. Ba chiar in Italia s-a filmat si un documentar, avandu-l ca protagonist pe preotul roman.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.