INCREDIBIL. Un primar a INTERZIS mancatul semintelor pe strada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 01:55

Amenzi drastice pentru cei care vor mai indrazni sa scuipe pe jos cojile de seminte!

Orasul Giurgiu. Un oras in care pana mai ieri era liniste. De cateva zile, insa, oamenii sunt suparati nevoie mare. Motivul? Primarul le-a interzis sa mai scuipe cojile de seminte pe jos! Pancartele din parcuri ii anunta clar: "Interzis consumul de seminte". Si ca sa fie mai convingator, edilul a anuntat ca se vor da si amenzi in cazul celor prinsi in flagrant sau mai bine spus cu samanta intre dinti si cojile pe asfalt.


Cum sa ii iei romanului placerea de a sparge o samanata in fata blocului? Giurgiuvenii sunt furiosi si nici macar amenda nu-i sperie! Ei vor manca seminte in continuare si pace. O doamna, care isi petrece fiecare dupa amiaza pe bancuta din fata blocului, rontaind seminte incearca sa ne explice cum sta treaba cu acesta traditie autohtona.

Oamenii nici nu vor sa auda pe pahare sau cornete de hartie in care sa scuipe cojile de la seminte.
De cand e lumea si pamantul cojile sunt asternute pe jos ca sa vada toata lumea cat de priceput esti in mancatul semintelor. Si totusi unii cetateni sunt incantati de idee, dar cred ca in fapt totul tine de cei 7 ani de acasa. Concluzia? Se nunta un razboi intre autotiati sa-si arunce cojile in cornete de hartie.

 

Taguri: