Incredibil! Un satean si-a facut oaia animal de companie. Mioara doarme cu el in pat si il urmeaza peste tot

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

O cheama fetita si desi are lana in loc de blana, oaia unui satean din Balint, judetul Timis, e mai ceva ca un caine. Isi urmeaza stapanul peste tot, mananca dulciuri si doarme in pat.

Fetita nu e o vreo domnisoara pretentioasa, ci o mioara de toata frumuseatea. La cat de tantos umbla pe ulita, ar putea castiga cu usurinta un concurs de Miss printre surate. In loc sa traiasca in staul, stapanul o tine in puf la propriu.

Mioara il urmeaza orbeste. In fiecare zi, nea' Marin merge la alimentara din sat sa cumpere paine, nu singur ci cu mioara dupa el.

Pentru ca nu poate sa comande, se serveste singura, ca doar e vedeta in sat. La numai sase luni, Fetita cantareste aproape 50 de kilograme. Bea lapte cu biberonul de doua ori pe zi, iar la desert primeste pufuleti.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

De unde dragoastea mare intre cioban si mioara? Barbatul a adus-o pe lume in urma cu

sase luni din burta mamei care era pe moarte. Momentul l-a emotionat profund asa ca n-a mai facut o pastrama, ci animal de companie. La cata pofta de mancare are, nu este de mirare ca Fetita abia mai incape in pat langa stapanul de care nu se dezlipeste nici in somn.

Satenii se uita lung pe ulita la oaia care are apucaturi de caine. Mai in gluma, mai in serios, oamenii se intreaba cum a reusit stapanul sa o domesticeasca ca pe un animal de companie.
Daca pentru tarani oaia, ca animal de companie, e o ciudatenie, pentru copii este o atractie. Oricat de mult s-a atasat de ea, ciobanul spune ca se va desparti de mioara la iarna, cand o va baga in turma, acolo unde ii este locul.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16738368/1/media-138252849239652100.jpg
##VIDEO83705##