INCREDIBIL! Un student foarte rusinos i-a declarat dragostea unei fete trimitandu-i o cutie cu SPERMA! E SOCANT ce a facut tanara cu CADOUL INEDIT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:31

Un student care nu avea curajul sa-i declare iubirea ce i-o purta de ceva timp unei tinere s-a hotatarat nu sa ii scrie un biletel, ci sa ii trimita un cadou INEDIT.

 Acesta s-a gandit sa ia un flacon de crema sis a il umple cu sperma lui si sa i-o trimtia fetei de care era indragostit. Tanara, de orgine chineza in varsta de 19 ani, a crezut ca este o crema de fata si a inceput sa isi aplice pe ten pana cand a simtit un miros ciudat.

Ea a intrebat-o sip e colega de apartament ce miroase asa ciudat si astfel fetele au descoperit ce era de fapt crema.
Studentul, in varsta de 22 de ani, si-a cerut scuze si i-a platit victimei 200 de lire sterline. “O iubesc atat de mult incat nu am stiut ce sa fac si cum sa ii spun asta. Am facut asta ca un gest suprem sa ii arat ce simt pentru ea”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.