Incredibil unde a fost găsită Soleda Cozac, adolescenta în vârstă de 16 ani din Cluj, care dispăruse de două zile

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 aug 2023, 02:35

Incredibil unde a fost găsită Soleda Cozac, adolescenta în vârstă de 16 ani din Cluj, care dispăruse de două zile

Sursa: Facebook Soleda Cozac

Soleda Cozac, o fată în vârstă de 16 ani din localitatea Cămărașu, Cluj, a fost dată dispărută sâmbătă. În jurul orei 17.00, a plecat și nu s-a mai întors.

Soleda Cozac, o fată în vârstă de 16 ani care a dispărut timp de două zile, din localitatea Cămărașu, județul Cluj, a fost dată dispărută în cursul zilei de sâmbătă. Poliția a fost anunțată că o minoră a plecat în jurul orei 17.00 și nu s-a mai întors, dar a fost găsită după ce a fost căutată timp de două zile.

Unde a fost găsită Soleda Cozac, după două zile de căutări

Familia adolescentei în vârstă de 16 ani a anunțat poliția cu privire la dispariția fetei, iar agenții au transmis de urgență un mesaj, a doua zi, solicitând ajutorul tuturor celor care dețin orice informație care îi poate ajuta să o găsească pe Soleda Cozac.

Citeste si: Doi români au dispărut fără urmă de o săptămână, în Germania. Au plecat la o petrecere și nu s-au mai întors

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La data de 29 octombrie a.c. polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la faptul că minora COZAC SOLEDA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 17.00 din locuința situată în localitatea Cămărașu, județul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit”, se menționează în comunicatul transmis de IPJ Cluj.

Soleda Cozac a fost găsită în alt județ, după două zile de căutări

Polițiștii din Cluj s-au sesizat și s-au grăbit să o găsească pe adolescenta în vârstă de 16 ani. În cursul dimineții de luni, polițiștii au anunțat că Soleda Cozac a fost găsită în alt județ, în cursul serii de ieri.

Citeste si: Doliu în lumea manelelor. Un tânăr cântăreț a fost răpus de o boală necruțătoare! Lăutarii își strigă suferința în mediul online! „Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit s-a stins mult prea devreme”

„În urma activităților investigativ-operative minora a fost depistată în cursul serii de ieri 30 octombrie a.c., pe raza municipiului Bistrița. Pe timpul plecării aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, se menționează în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii au mulțumit instituțiilor și persoanelor care i-au ajutat s-o găsească pe adolescentă, după apelul de ajutor lansat duminică, relatează cancan.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.