Incredibil! Whitney Houston l-a iubit si a vrut sa se marite cu Michael Jackson

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:23

David Gest spune ca Whitney Houston ''chiar a vrut sa se marite cu Michael Jackson, insa el era prea timid sa faca ceva in sensul asta.

Producatorul muzical, David Gest era un prieten apropiat al celor doi si chiar un confident. El crede ca Whitney, ale carei ramasite au fost depuse duminica in cimitirul din New Jersey, ar fi putut fi impreuna daca interpretul hitului Thriller nu ar fi fost prea timid.

"Ea l-a iubit intr-adevar pe Micheal, iar el o adora. Michael mi-a spus odata ca ei s-au sarutat, iar ea a marturisit ca la acea vreme era foarte indragostita de el.
Cred ca isi dorea sa se marite cu el, insa desi si el ii impartasea aceleasi sentimente, nu avea curajul sa faca vreun pas in acest sens."

"Mai tarziu, Michael mi-a spus ca ar fi trebuit sa fac aceva in directia asta. Daca ei ar fi fost impreuna,Withey nu devenea dependenta de droguri."


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.