Incredibilul motiv al despartirii lui Kamara de sotia sa, Oana! Artistul a facut marturisiri uluitoare din culisele casniciei sale! "Ea a spus prima stop! Eu am tot incercat, dar nu am avut ce face!" Iata ce anume a dus de fapt la destramarea unei relatii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2018, 11:55

Artistul a facut dezvaluiri uluitoare despre despartirea de sotie!

Dupa ce multa lume l-a pus la zid pe Kamara pentru faptul ca are o amanta, alaturi de care se afiseaza cu nonsalanta in public, artitul a hotarat sa lamureasa situatia si sa prezinte lucrurile exact asa cu au stat in casnicia sa cu Oana.


"Leon s-a nascut mai devreme, nasterea lui si toate problemele, probabil i-au creat ei o stare. De aici au inceput oarecum problemele.
Eu a trebuit sa alerg, sunt cantaret, sa fac rost de bani. Ea era de multe ori singura, mi-a reprosat asta! Eu nu i-am reprosat ei nimic. Cred ca de aici s-a produs ruptura. Cred ca a intrat intr-o usoara depresie. Ea nu mai vorbea cu mine. Prefera sa se destainuie unui strain, nu mie. S-a refugiat in facebook!", a adaugat artistul.


"Eu am cunoscut-o pe ea pe Facebook si asta a fost si temerea mea ca o sa o pierd tot din cauza la Facebook si asa a fost.
Cand nu am mai reusit sa vorbesc cu ea, nu mai vorbea cu mine. Am realizat un profil fals, cu pozele unui tanar din Rusia. M-am imprietenit cu ea tocmai ca sa discut cu ea si sa reusesc sa salvez relatia. A functionat o vreme, insa la un moment dat nu a mai mers. I-am recunoscut la un moment dat ca eu am fost acel personaj. S-a suparat pe mine! Eu nu doream sa-mi pierd familia! Credeam ca vom fi toata viata o familie!", a marturisit Kamara.


"Ea a spus prima stop. Eu am tot incercat, dar nu am avut ce face. Nu o pot condamna, o vreme a fost inchisa, probabil si-a dorit sa fie din noua cea care a fost inainte, sa danseze, sa infloreasca din nou!", a adaugat artistul.