Indemnul lui Hilal Altinbilek, actrita din „Ma numesc Zuleyha”, pentru aceasta perioada dificila: „Trebuie sa ne pastram cumpatul si sa ascultam de sfaturile autoritatilor”

Author: D.I.
Actualizat: 24 mar 2020, 10:26
Foto(5)

Pe frumoasa actrita o puteti urmari in continuare in serialul fenomen "Ma numesc Zuleyha", de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Hilal Altınbilek, interpreta rolului principal din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat de Kanal D, a fost nevoita sa-si anuleze vizita in Spania unde fusese invitata pentru a discuta un rol intr-o productie ce urma sa fie filmata in Marbella. In negocieri avansate pentru acest film, frumoasa actrita spera ca perioada dificila, prin care trece intreaga lume, sa fie depasita cu bine si indeamna la calm si la respectarea tuturor indicatiile autoritatilor.

"In urmatoarea perioada imi voi limita deplasarile doar la cele absolut necesare. Trebuie sa fim precauti, sa prevenim orice infectie. Trebuie sa ne pastram cumpatul si sa ascultam sfaturile autoritatilor", a declarat Hilal Altinbilek pentru presa din Turcia.

Tanara actrita a primit oferta de a juca alaturi de Jon Kortajarena, un tanar actor foarte iubit in Spania.

In 2009, acesta a fost in topul Forbes Zece cele mai de succes modele masculine, si urma sa joace rolul unui bogat om de afaceri care se indragostea de antrenoarea de kiteboard, nimeni alta decat Hilal Altınbilek.

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu parintii sai! Celebra Melike İpek Yalova are o relatie speciala cu tatal ei, un important academician si fost ministru de stat!

Citeste si: Bucurie mare in familia celebrului Halit Ergenc (Cevdet din "Patria mea esti tu")! Indragitul actor a devenit tatic pentru a doua oara! Berguzar Korel a nascut ieri, un baietel perfect sanatos! Iata ce nume deosebit va purta micutul!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ei sunt actorii turci platiti cel mai bine! WOW! Iata cat incaseaza celebrii Burak Ozcivit sau Halit Ergenc, pentru un episod dintr-un serial turcesc!



Pe frumoasa actrita o puteti urmari in continuare in serialul fenomen "Ma numesc Zuleyha", de miercuri pana  vineri, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Citeste si: Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek, impreuna? Ce se intampla intre celebrii actori care dau viata personajelor Zuleyha si Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.