India, tara in care nu ti-ai dori sa mergi cu trenul! Vezi in GALERIA FOTO de ce

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:59

Daca ai de gand sa vizitezi India, este imposibil sa nu ramai uimit de senzatia permanenta de aglomertie din aceasta tara.

India adaposteste o sesime din intreaga populatie a globului, adica 1, 17 miliarde de oameni. Aceasta tara are 22 de limbi oficiale, in afara de cele regionale.  Aglomeratia se vede cel mai bine daca ai de gand sa circuli cu trenul, deseori sunt atat aceste mijloce de transport sunt atat de pline, incat pasagerii calatoresc literalmente deasupra vagoanelor, atarnati de bare, pe scarile vagoanelor sau iesiti jumatate pe geam.

 

Ca sa va dati seama cum este sa calatoresti cu trenul in India, va prezentam, in galeria foto de mai jos, o serie de imagini de-a dreptul

uimitoare asupra ce inseamna aglomeratia in India.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.