Zeynep din serialul "La rascruce" traieste o superba poveste de dragoste! Iata CINE este barbatul care i-a cucerit inima iremediabil celebrei actrite Elcin Sangu!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 sep 2021, 16:46
serialul "La rascruce", Foto(7)
Elcin Sangu, protagonita serialului "La rascruce"
Sursa: Instagram

Celebra actrita Elcin Sangu, protagonita serialului "La rascruce", trece prin cea mai frumoasa perioada din viata sa!

La doar 36 de ani si o experienta in actorie de peste zece ani, actrita Elcin Sangu se bucura de o mare notorietate in randul breslei sale. Aceasta a cucerit publicul din tara sa natala si de peste hotare cu talentul ei desavarsit dar si cu frumusetea sa rapitoare. Telespectatorii din Romania au cunoscut-o inca din anul 2015, in distributia serialului In dragostei si in razboi, difuzat la Kanal D.

Iar ulterior in anul 2021, in cadrul productie de mare succes, "La rascruce", care a insemnat un alt mare pas catre culmile celebritatii.

Cine i-a cucerit inima frumoasei actrite Elcin Sangu!

Cea care avea sa devina una dintre cele mai apreciate actrite ale Turciei, Elçin Sangu s-a nascut in anul 1985 in Izmir, intr-o familie cu origine circasiana.

Parintii sai isi au radacinile in vechea regiune istorica a Caucazului. Inca din copilarie, parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc si au decis sa o indrume peste ani spre o cariera in domeniu. Astfel, la varsta majoratului, Elcin a decis sa urmeze studiile in cadrul Facultatii de canto, a Universitatii Mersin, iar mai tarziu in anul 2006 aceasta a hotarat sa se inscrie si la Facultatea de Arte Frumoase, sectia Actorie, in cadrul Universitatii Yeditepe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kadir si Veli isi risca viata pentru salvarea lui Zeynep! La ce grele incercari vor fi supusi cei doi si ce se va intampla cu tanara sechestrata

Elcin Sangu a debutat pe micile ecrane in anul 2011, in serialul "Öyle Bir Geçer Zaman ki", in rolul Jale, care i-a adus un prim pas catre cariera stralucita de astazi. Au urmat apoi multe alte roluri de succes ce au facut-o extrem de cunoscuta in multe colturi ale lumii. In anul 2014 a fost cooptata in distributia serialului "In dragste si in razboi", care a insemnat o un nou pas catre celebritate.

De departe rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel din serialul "La rascruce", in care a fost protagonista productiei, jucand alaturi de marele actor Kıvanç Tatlıtuğ.
Ca orice actrita celebra, Elcin Sangu a avut si o viata personala destul de tumultoasa. Dupa cateva dezamagiri traite in dragoste, aceasta se pare ca si-a intalnit marea iubire. Desi a incercat din rasputeri sa pastreze in secret noua sa relatie cu renumitul om de afaceri Yunus Özdiken, in urma cu aproape doi ani, presa din Turcia i-a surprins impreuna si au fost nevoiti sa confirme povestea lor de dragoste.

Citeste si: Celebrul Kivanc Tatlitug, care a dat viata personajului Kadir din serialul "La rascruce", interventie incredibila in lupta apriga cu incendiile de vegetatie din sudul Turciei! Ce se intampla cu indragitul actor?