Celebra Asli Enver, alături de cea mai dragă persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță în Mexic!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2021, 18:52
asli enver Foto(5)
Asli Enver, una dintre cele mai talentate si admirate actrite ale momentului in Turcia
Sursa: Facebook Asli Enver

Asli Enver este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului remarcabil și a carismei sale deosebite.

Deși are 37 de ani și peste cincisprezece ani de experiență pe platourile de filmare, Asli Enver a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare datorită calităților sale actoricești și frumuseții ei răpitoare.
Pe talentată actrița Asli Enver, telespectatorii din România au cunoscut-o în serialul "Cu capul în nori", difuzat la Kanal D în anul 2008 și apoi în producția de excepție "Mireasă din Istanbul", în care a jucat între anii 2018 și 2019.

Iar recent, publicul din țară noastră a putut s-o urmărească și în filmul artistic Fratele meu 1, alături de celebrul Burak Ozvicit și de fostul ei iubit, Murat Boz.

Îndrăgită Asli Enver, alături de cea mai dragă persoană din viață să!

Asli Enver s-a născut în 1984, în Londra. Părinții săi au origini turcești, însă s-au cunoscut în Marea Britanie și ulterior au revenit în Turcia, unde Asli și fratele ei au fost crescuți și educați în spiritul tradiției turcești.

Asli Enver a studiat în Londra până la vârstă de 12 ani, după care și-a continuat studiile asemenea fratelui ei, în Istanbul. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, Asli a decis că peste ani să urmeze Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității din Istanbul, devenind astfel, actrița cu drepturi depline cu un talent desăvârșit.

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie incantatoare la nunta fratelui ei! Iata cum a stralucit frumoasa actrita Asli Enver, la marele eveniment al familiei sale!

Primul rol care i-a adus frumoasei Asli Enver mare succes și notorietate internațională a fost cel jucat în serialul "Kavac Yelleri", între anul 2007-2011, care a fost un remake după "Dawson Creek", un serial britanic. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale la fel de importante, care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Între anii 2017 și 2019 Asli Enver a jucat în serialul de excepție Mireasă din Istanbul, în care a interpretat rolul principal, Sureyya, alături de celebrul actor Ozcan Deniz.

Iar în anul 2020 această a fost cooptată în serialul Babil, în care de asemenea a jucat rolul principal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, frumoasă Asli Enver a publicat câteva imagini și filmulețe în care apărea distrandu-se alături de nepoțica să, pe care o adoră, care locuiește cu părinții săi în Mexic. Celebra actrița obișnuiește să ajungă în Mexic de câteva ori pe an pentru a se bucură de prezența fratelui ei, cumnatei sale și a fetiței lor, Liya, pe care o iubește ca pe propria fiica.

Citeste si: CINE este fostul sot al celebrei actrite Asli Enver, protagonista serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata cele mai frumoase imagini de la NUNTA celor doi actori!