Îndrăgita cântăreață Claudia Pătrășcanu vine duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 mar 2024, 14:50

Duminică, imediat după reality-ul de aventură “Insula de 1 milion”, la Kanal D, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii vor putea urmări dezvăluirile făcute de cântăreața Claudia Pătrășcanu, într-un dialog incitant cu Denise Rifai.

Claudia Pătrășcanu a cunoscut succesul cu trupa Exotic, iar după destrămarea primului trio feminin românesc, a fondat alături de Giulia Chelaru formația Sexxy. Astăzi, la 25 de ani de la debut, are o carieră solo. Viața sa personală a fost adesea în atenția publică, despartirea de Gabi Bădălău a ținut primele pagini ale ziarelor. Claudia Pătrășcanu este divorțată și are 2 copii.

Citește și: Secretul Claudiei Pătrășcanu pentru părul creț. Cum să îți definești buclele și să păstrezi volumul. Costă doar câțiva lei

Îndrăgita cântăreață Claudia Pătrășcanu vine duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: „Eu nu cred că ea a fost fericită”. Sanda Ladoși, mărturii cutremurătoare din ziua morții Mădălinei Manole. De ce crede artista că ”fata cu părul de foc” mima fericirea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

A fost plecarea din trupa Exotic greșeala carierei dvs.?”, “A fost Liviu Varciu primul dvs. iubit?”, “Cum este viața după divorț?”, “Cât vă costă creșterea copiilor?”, “Ați montat microfoane în jucăriile copiilor?”, “Vă e rușine că ați pozat în Playboy?”, “Este Claudia Pătrășcanu înger sau demon?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate artistei în ediția de duminică.

Așadar, nu ratați duminica aceasta, imediat după show-ul “Insula de 1 milion”, dezvăluirile făcute de Claudia Pătrășcanu, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzate la Kanal D.