Indragita eroina a serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie de senzatie la bratul noului ei iubit! Iata cum au fost surprinsi de paparazzi cei doi indragostiti!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 sep 2021, 15:07
video Foto(6)

Celebra actrita Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", a fost surprinsa alaturi de noul ei iubit, un celebru scriitor turc!

Cu o experienta in actorie de doar zece ani, Hilal Altinbilek a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare cu talentul ei uluitor si cu frumusetea sa angelica. In ciuda fragedei sale varste de 30 de ani, carimatica actrita se poate lauda cu un palmares impresionant.

Publicul din Romania a cunoscut-o inca din anul 2015, cand a jucat in serialul "Karagul", ce i-a adus un prim mare succes international.

Si ulterior telespectatorii au urmarit-o in primul sezon al serialului "Ma numesc Zuleyha", in care a jucat rolul principal Zuleyha, alaturi de celebrul actor, Murat Unalmis si de multi alti actori consacrati ai Turciei.

Eroina serialului "Ma numesc Zuleyha" iubeste din nou! Cum a fost surprinsa alaturi de noul ei iubit!

Hilal Altinbilek, protagnista serialului "Ma numesc Zuleyha", este catalogata drept una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Desi se afla de zece ani in lumina reflectoarelor si in atentia presei, tanara actrita a preferat mereu sa pastreze discretia cand a venit vorba despre viata sa personala, dorind sa se scrie doar despre realizarile sale profesionale.

In ultimii doi ani, presa din Turcia a incercat din rasputeri sa descopere daca intre frumoasa actrita si renumitul actor turc Kerem Alisik, alaturi de care a jucat chiar in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha".

Insa Hilal Altinbilek n-a confirmat niciodata aceasta posibila relatie, lasand loc doar simplelor speculatii.

Desi a continuat sa fie la fel de discreta in mediul online, chiar daca isi respecta fanii, Hilal Altinbilek a fost surprinsa de curand de catre paparazzi alaturi de un barbat celebru si extrem de bogat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presa din Turcia scrisese cu ceva vreme in urma despre aceasta noua posibila relatie a frumoasei actrite cu renumitul scriitor Metin Hara, aceasta nu confirmase nimic inca. Insa la inceputul lunii septembrie, cei doi indragostiti au fost fotografiati impreuna, in cartierul exclusivist, Arnavutköy, din Istanbul, la iesirea dintr-un restaurant de lux, si n-au mai reusit sa se ascunda. Insa indragita Hilal Altinbilek n-a dorit sa ofere nicio declaratie, ci doar a salutat jurnalistii din mers.

Citeste si: Cate operatii estetice are Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebra actrita!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, celebrul scriitor Metin Hara a avut o relatie de lunga durata cu renumitul fotomodel brazilian Adriana Lima. Acesta are 39 de ani si a absolvit Facultatea de Fizioterapie, insa ulterior a decis sa scrie carti de specialitate si in paralel sa tina seminarii de managementul stresului și motivație personală managerilor marilor companii, din Dubai, Bruxelles si multe alte orase celebre.

Citeste si: Cu ce se ocupa Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”, înainte să devină actriță