Îndrăgiții actori Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, nuntă de poveste în Verona! Iată ce rochii superbe a purtat mireasa și cum s-a desfășurat petrecerea la castel!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2022, 13:04
Özge Gürel și Serkan Çayoğlu Foto(6)

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, nunta de vis in Verona

Sursa: Instagram Özge Gürel

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu și-au unit destinele in iulie, printr-o cununie civilă în Germania, iar în luna august cei doi miri au organizat nunta în Verona!

Celebrii actori turci Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale serialului Kiraz Mevsimi (Sezonul cireșelor), unde au jucat rolurile principale și formau un cuplu reușit potrivit scenariului, însă treptat s-au îndrăgostit și au devenit un cuplu și în viața reală. După o relație de aproape opt ani, cei doi actori au decis să își unească destinele, iar la începutul acestui an s-au logodit.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, nuntă de poveste în Verona! Iată ce rochii superbe a purtat mireasa

Carismaticul actor Serkan Çayoğlu (35 de ani) a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită, Özge Gürel, iar la scurt timp au organizat o petrecere de logodnă care a respectat toate obiceiurile turcești. În luna iulie, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au căsătorit civil în prezența rudelor, prietenilor și colegilor de breaslă, într-o locație de basm din Germania și au anunțat în presă faptul că nuntă propriu-zisă va avea loc în luna august în Verona.

Superba Özge Gürel (35 de ani) a îmbrăcat o rochie albă de mireasă și la cununia civilă ce a avut loc în orașul Karlsruhe, din Germania, într-un cadru mai restrâns, alături de rude și de prieteni apropiați. Cei doi actori le-au împărtășit atunci și fanilor din mediul virtual câteva imagini inedite de la cununia civilă și de la petrecerea restrânsă de după ceremonie.

Dacă la primul eveniment cei doi miri au purtat ținute elegante însă mai simple, la nuntă propriu-zisă aceștia au îmbrăcat ținute la fel de elegante dar sofisticate și extrem de scumpe și au atras toate privirile.

Cei doi miri Serkan Çayoğlu şi Özge Gürel sunt îndrăgostiți de Italia și tocmai de aceea au decis că nuntă lor să se desfășoare în Verona, orașul lor de suflet.

Astfel, faimoșii actori s-au căsătorit religios la Villa Rizzardi în prezența membrilor familiei, a prietenilor apropiați și a câtorva colegi de breaslă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!

Potrivit tvmania.ro, închirierea vilei cu alură de castel ar fi costat pe miri circa 90.000 de lire turcești, adică aproximativ 5000 de euro, iar pentru organizarea petrecerii, Serkan Çayoğlu şi Özge Güre ar fi plătit 75 de euro de persoană.

Și întregul evenimentul ar fi costat circa 140.000 de lire turcești. La petrecerea de nuntă au participat peste 100 de invitați, printre care s-au numărat și Pelin Karahan, Ahmet Kural, Zuhal Acar, producătorii Ali și Inci Gundogdu. De asemenea, presa turcă a menționat și faptul că cei doi miri au donat din banii strânși la nuntă către o fundație care se ocupă de copiii bolnavi de cancer.

Citeste si: Renumiții actor turci, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, nuntă atipică în Germania! Iată ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri și ce locație spectaculoasă au ales pentru fericitul eveniment!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.