Indragitii protagonisti ai serialului "Mireasa din Istanbul", in ipostaze de senzatie! Iata cum au fost surprinsi Dilara si Osman in spatele camerelor de filmat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2018, 15:00
video Foto(8)

Actorii din serialul "Mireasa din Istanbul" s-au reunit intr-o echipa mare si frumoasa si filmeaza de aproape doi ani impreuna pentru ambitiosul proiect de televiziune.

Fascinanta poveste de dragoste dintre Sureyya si Faruk, pusa in scena de celebrii Asli Enver si Ozcan Deniz, a cucerit milioane de fani de pretutindeni datorita scenariului inedit, decorurilor spectaculoase si nu in ultimul rand actorilor extrem de talentati.

 

 

Inca de la debut, serialul a intregistrat un succes rasunator atat in Turcia si mai apoi in tarile in care a fost difuzat.

Reusita productiei se datoreaza scenariului inspirat din realitate, compatibilitatii si naturaletii actorilor si nu in ultimul rand profesionalismului casei de productie.

Filmarile pentru serialul de exceptie, "Mireasa din Istanbul" au inceput la sfarsitul anului trecut si s-au desfasurat in cele mai frumoase locatii din Turcia si chiar de peste hotare, cum ar fi de pilda in Praga.

 

 

Dincolo de toate acestea, telespectatorii nu au posibilitatea sa vada si ceea ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de filmat, in timpul pauzelor dintre pe care actorii le au de regula intre cadrele filmate.

 

 

Actorii serialului isi petrec foarte mult timp pe platourile de filmare, uneori chiar mai mult decat cu propria lor familie.

Tocmai de aceea, acestia au devenit foarte apropiati, au legat prietenii frumoase si sincere si adora sa petreaca timp impreuna dupa orele de filmare.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.