Îndrăgitul actor Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce proiect de excepție a fost cooptat recent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 ian 2022, 19:55

Taner Olmez, intr-un nou proiect important pentru cariera sa

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Celebrul actor Taner Olmez a decis să revină în lumina reflectoarelor după o binemeritată pauză după încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune.

Pentru renumitul actor Taner Olmez ultimii doi ani au fost cei mai dificili dar și cei mai frumoși atât pentru carieră să, cât și pe plan personal. Acesta s-a bucurat de marele succes înregistrat de serialul Doctorul minune, în care a jucat rolul principal, al unui medic autist, un rol pe cât de greu pe atât de interesant, care l-a solicitat enorm din punct de vedere psihic însă i-a adus și cele mai mari satisfacții.

Iar pe plan personal, Taner Olmez s-a căsătorit în vara anului trecut cu colegă să de breaslă Ece Cesmioglu, iar la finalul anului cei doi au aflat că vor deveni și părinții unei fetițe.

Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, revine în forță pe platourile de filmare!

În luna octombrie anul trecut, cei doi soți Olmez au primit din partea medicilor cea mai mare veste că vor deveni părinți.

Îndrăgitul actor Taner Olmez a declarat pentru presă din Turcia că este extrem de fericit și așteaptă cu nerăbdare trecerea celor nouă luni pentru a-și ține fetița la piept și a se bucură de cel mai frumos rol din viața sa, acela de tătic.

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

După încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, la începutul anului trecut, Taner Olmez a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioada pentru a se dedică soției sale, care tocmai aflase că este însărcinată. Însă după câteva luni de pauză, Taner Olmez a luat hotărârea de a reveni în forță pe platourile de filmare, acolo unde se simte că peste în apă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, celebrul actor a acceptat să joace în distributia unui serial atipic ce va fi realizat pentru platforma Netflix, alături de alți actori importați, precum celebrul Erkan Kolçak Köstendil. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Taner Olmez a bătut palmă cu celebra casă de producție din Turcia, 03 Medya pentru un serial care urmează să fie filmat pentru Netflix.

Celălalt actor principal al proiectului a fost Erkan Kolçak Köstendil. De asemenea în presă turcă s-a menționat și faptul că regizorul va fi Çağan Irmak, iar serialul se pare că va purta denumire de “Yaratılan” (Creat). Câștigul încă este în desfășurare, iar filmările sunt programate să înceapă în dată de 25 ianuarie în orașele Bursă și Istanbul.

Citeste si: Cum arată Ece Cesmioglu, soția celebrului actor Taner Olmez, in cea de-a patra lună de sarcină! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mămică!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.