Îndrăgitul Ozcan Deniz sărbătorește 30 de ani de carieră! Iată cum a decis să marcheze acest eveniment important!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2022, 15:26
video Foto(4)

Celebrul actor Ozcan Deniz aniversează 30 de ani de carieră de mare succes și a hotărât să marcheze acest eveniment important în modul lui caracteristic.

Özcan Deniz este unul dintre cei mai talentați actori și cântăreți ai momentului în Turcia. Deși a debutat pe platourile de filmare de la o vârstă fragedă și provenea dintr-o familie cu posibilități materiale modeste, Ozcan s-a ambiționat să ajungă pe culmile succesului atât în domeniul actoriei cât și în muzică, reușind să le îmbine cu brio și să devină unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți turci.

Anul acesta Ozcan Deniz a anunțat că va sărbători 30 de ani de carieră. Mândru de performanțele sale, îndrăgitul actor se pare că va marca acest eveniment important prin muncă așa cum a preferat mereu.

Îndrăgitul Ozcan Deniz sărbătorește 30 de ani de carieră

Dacă pe plan profesional Ozcan Deniz s-a bucurat mereu de mari succese, în viață personală acesta a avut parte și de momente deficile și de obstacole care i-au adus mari deziluzii.

Cea mai mare realizare pe plan personal este și va rămâne cu siguranță fiul lui, Kuzey, care i-a adus împlinirea supremă, fericirea și liniștea de care avea nevoie.

Citeste si: Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Ozcan Deniz și Feyza Aktan! Iată ce declarații năucitoare a făcut recent fosta soție a celebrului actor!

În ultima vreme lucrurile au luat o întorsătură pozitivă și pe plan sentimental pentru Ozcan Deniz, de când a apărut în viață lui, superbă Samar Dadgar, o renumită creatoare de modă, de origine iraniană, de care s-a îndrăgostit

iremediabil. Anul acesta îndrăgitul actor a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubita, semn că nu se teme să facă din nou acest pas important în viață în ciuda eșecurilor anterioare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând presa din Turcia a scris despre faptul că Ozcan Deniz aniversează 30 de ani de carieră și se pare că va sărbători prin muncă așa cum a făcut și în anii trecuți. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ozcan a decis să marcheze acest eveniment important din carieră să, prin muzică, programandu-și multe concerte, de care i-a fost foarte dor din cauza pandemiei de COVID-19, iar biletele s-au epuizat rapid, semn clar că publicul i-a dus dorul.

Celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare un mesaj sugestiv prin care și-a anunțat fanii că aniversează 30 de ani de carieră, dar și cum a ales să marcheze acest eveniment.

„Cinema. Muzică. Seriale. Timp de 30 de ani, simultan, în aceste trei domenii am produs și am performat, fără să cobor ștacheta! Fericit să fiu un model unic în TOP.

Am sărbătorit în al 30-le an cu muzică din plin. Și continuăm să sărbătorim, cu casele închise (sold out) și cu mare entuziasm.” a scris Ozcan Deniz pe Insta Stories, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Samar Dadgar, logodnica celebrului Ozcan Deniz, mărturisiri incendiare din culisele relației lor! "Nu a îngenunghiat" Iată unde a avut loc cererea în căsătorie și când au programat nunta!