Îndrăgitul serial Aripi frânte ajunge la final! Iată când puteți urmări ultimul episod la Kanal D! Care va fi deznodământul fascinantei povești?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2022, 19:55
video Foto(6)

Serialul Aripi frânte, care a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, ajunge la final.

Producția turcească Aripi frânte a captivat telespectatorii din România încă de la început cu o poveste impresionantă de viață a personajului Nefise, o mama greu încercată de destin, nevoită să își crească singură cei patru copii pe care i-a iubit mai presus de orice. Serialul Aripi frânte a cucerit publicul nu numai prin povestea creionată ci și prin personajele puternice puse în scenă de actori celebri ai Turciei dar și de actori tineri aflați la început de carieră, însă extrem de talentați. 

Îndrăgitul serial Aripi frânte ajunge la final! Iată când puteți urmări ultimul episod la Kanal D

Serialul Aripi frânte (cu titlul original: Kanatsiz Kuslar) a debutat la Kanal D pe 4 iulie și după doar câteva episoade difuzate, telespectatorii au fost de-a dreptul cuceriți de intrigă puternică, de povestea dramatică pusă în scenă de personaje bine conturate, de un scenariu impresionant.

Situațiile tulburătoare prezentate au demonstrat deseori faptul că iubirea și speranța pot da aripi celor doborâți de greutățile vieții, îi pot ajută să depășească obstacolele și le redau bucuria de a trăi. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o regiune sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar în cea mai recentă vacanță! 

Îndrăgita producția Aripi frânte a adus în atenția publicului din România mulți actori renumiți, cu vastă experiență pe platourile de filmare, precum Deniz Bolisik (Nefise), Fatih Al (Muzaffer), Servet Pandur (Azime), dar și actori tineri, aflați la început de carieră, precum: Melis Tüzüngüç (Zeynep), Umut Kantarcilar (Onur), Emir Ozden (Emre), Gizem Günes (Cemre), Ahmet Varlı (Ahmet), care au jucat magistral și au încântat cu talentul lor desăvârșit. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe parcursul poveștii prezentată în serialul Aripi frânte, Nefise a încercat din răsputeri să își mențină familia unită însă de multe ori această a privit neputincioasă la dezbinarea dintre copiii săi. Nefise a trăit mari frământări deoarece a fost nevoită să îi ascundă lui Muzaffer, bărbatul iubit faptul că Emre este de fapt, Murat, fiul lui pe care îl credea decedat. Rămâne însă de văzut ce se va întâmplă cu Nefise și familia ei pe de o parte și cu povestea de iubire dintre Zeynep și Onur și care va fi deznodământul poveștii care a fascinat

telespectatorii prin dramatism și multe emoții. Îndrăgitul serialul ajunge la final pe data de 10 noiembrie, urmând ca din săptămâna următoare, pe 14 noiembrie sa înceapă un nou serial, Totul pentru familia mea, care va fi difuzat tot de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Citeste si: Kemal din serialul Aripi frânte, apariție de senzație! Celebrul actor Faik Ergin, în cele mai emoționante ipostaze! „Bine ai venit” Iată imaginea care a topit inimile fanilor săi!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.