Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2022, 12:42
Foto(5)

Producția Mă numesc Zuleyha se apropie cu pași repezi de sfârșit! Ce se va întâmpla cu personajele centrale și care va fi deznodământul.

Serialul turcesc de excepție, Mă numesc Zuleyha, care a adus în prim plan povestea fascinantă de viață a frumoasei și curajoasei Zuleyha, se apropie de final. În cel de-al patrulea sezon telespectatorii i-au putut urmări în rolurile principale pe celebrii actori Hilal Altinbilek, Ibrahim Celikkol, Furkan Palali și Hülya Darcan, care au pus în scenă momente și situații impresionate și captivante.

Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Când va fi difuzat ultimul episod

Producția Mă numesc Zuleyha se apropie cu pași repezi de final însă continuă să surprindă publicul din România cu momente emoționante și scene pline de tensiune și suspans prin care trec personajele centrale. Începând din 3 august, serialul Mă numesc Zuleyha va putea fi urmărit în zilele de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, iar ultimul episod va rula pe micile ecrane vineri, 12 august de la 20:00, la Kanal D, atunci când telespectatorii vor afla deznodământul acțiunii.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu frumoasa Zuleyha, care a luptat neîncetat pentru a-și găsi fericirea și împlinirea, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au ieșit mereu în cale. Dar și ce schimbări și situații pline de neprevăzut se vor petrece la conacul Yaman.

Citeste si: Șermin, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! „Am ajuns la finalul unei povești de 4 ani” Iată ce a transmis celebra actriță Sibel Taşçıoğlu foștilor ei colegi!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Infidelul, un nou serial turcesc va cuceri telespectatorii Kanal D, din 17 august

Fanii serialelor turcești au mari motive de bucurie, deoarece începând din 17 august Kanal D aduce în prim plan o nouă producție turcească de excepție, intitulată Infidelul, care prezența o poveste impresionantă de viață a unei femei greu încercată de soarta. Personajul central, Asya, pus în scenă de celebra actrița Cansu Dere, va trece prin multe momente dificile și va lupta din răsputeri pentru familia ei.

Tânăra Asya Arslan, rămasă orfană încă din copilărie, a visat mereu să își întemeieze propria familie. Peste ani, această a devenit un medic destonic și în cele din urmă și-a întâlnit și marea iubire, pe Volkan (interpretat de actorul Caner Cindoruk), un bărbat chipeș, arhitect de profesie de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi îndrăgostiți se căsătoresc și devin părinții unui băiețel, Ali. Deși aparent aveau o familie fericită și împlinită, la un moment dat, viață frumoasei Asya va lua o întorsătură uluitoare, când va descoperi că soțul ei avea o viață dublă și o înșela de ani buni.

Citeste si: ”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final in Turcia. Ultimul episod al serialului a fost extrem de discutat. Iată ce au comentat fanii în mediul online

Superba și talentata actrița Cansu Dere a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2012, în distribuția serialului Ezel, în care a interpretat rolul principal Eyşan, iar ulterior a revenit la Kanal D în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul cadanei Firuze.

În vreme ce pe celebrul actor Caner Cindoruk, telespectatorii din România l-au urmărit prima dată în serialul Kosem, în anul 2017, în rolul Silahtar Mustafa Pasha, pe care l-a jucat magistral.

Nu pierdeți așadar, din 17 august, de la ora 20:00, premieră serialului Infidelul, o poveste captivantă de viață despre iubire și trădare, ce va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Odată cu începerea noului serialul Infidelul, producția Aripi frânte va fi difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00. Iar serialul Mă numesc Zuleyha va ajunge la final vineri, 12 august.

 

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.