Indragitul serial Prizoniera destinului ajunge la finalul primului sezon! Cand va fi difuzat ultimul episod

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2021, 17:53
prizoniera destinului Foto(6)
Mehdi si Zeynep, protagonistii serialului "Prizoniera destinului".

Serialul Prizoniera destinului care a cucerit publicul din Romania ajunge la sfarsitul primului sezon.

Productia turceasca Prizoniera destinului a cucerit telespectatorii din Romania inca de la primele episoade difuzate de Kanal D! Cand va fi difuzat ultimul episod?
Povestea tulburatoare a frumoasei Zeynep a fascinat prin situatiile dramatice pe care aceasta le-a traversat inca din frageda copilarie din cauza celor doua familii ale sale, cea biologica si cea adoptiva. Rolul curajoasei Zeynep, interpretat magistral de celebra actrita Demet Ozdemir, a captivat atentia publicului, care a urmarit-o de-a lungul timpului si alte productii turcesti de succes.

Povestea fascinanta a frumoasei Zeynep

Desi a venit pe lume intr-o familie saraca si a fost marcata de comportamentul violent al tatalui ei, Zeynep ajunge sa creasca si sa fie educata intr-o familie instarita, la decizia parintilor sai biologici. Insa destinul o readuce peste ani in acelasi cartier din care plecase candva, si paradoxal, tanara incepe sa fie influentata de mama sa biologica. Dorindu-si sa recupereze timpul pierdut, Zeynep are de gand sa ii faca pe plac mamei sale si accepta, la indemnul ei sa se cu marite cu Mehdi, un barbat din cartier.

Acesta fiind momentul care ii va transforma definitiv existenta. Treptat viata lui Zeynep se complica din ce in mult, devenind prizoniera propriului destin.

In cele din urma, Zeynep se va confrunta multe rasturnari de situatie si incertitudini si ajunge sa divorteze de Mehdi, in ciuda faptului ca are inca sentimente pentru el. Viata tinerei se complica si mai mult dupa divortul de sotul ei, deoarece se simte blocata in trecut si nu are puterea de a dat totul uitarii si de a merge mai departe, de iubi din nou.

Serialul "Prizoniera destinului" a adus in atentia publicului actori celebri!

Telespectatorii i-au cunoscut in distributia serialului Prizoniera destinului pe cativa actori care au jucat de-a lungul timpului si in alte productii de exceptie, difuzate de Kanal D. Engin Hepileri (personajul Faruk) a apărut în „Dragoste și secrete” (rolul Uygar); Senan Kara (Nermin – mama adoptivă a lui Zeynep în acest serial) a jucat în „Patria mea ești tu”, în rolul Veronica Papadopoulos.

Si nu in ultimul rand, actorii care interpreteaza rolurile principale, Zeynep si Mehdi. Ibrahim Celikkol (Mehdi – rolul băiatului sărac din cartier) este cunoscut publicului din Romania din serialul “Iffet” (in rolul lui Cemil) si Demet Ozdemir (Zeynep), care a jucat cu ani in urma in serialul "In dragoste si in razboi" (in rolul Alyei).

Zeynep, captiva intre Mehdi si Baris! Aflati ce se va intampla astazi, in ultimul episod al Sezonului 1 din Prizoniera destinului!

Mehdi este protagonistului unui nou atac in inchisoare. Acesta este din nou atacat de un trimis al ucigasului tatalui sau, care se afla in aceeasi inchisoare, insa de aceasta data tanarul reuseste sa se apere si sa isi invinga adversarul inainte de a fi din nou ranit. Dar totul se va rasfrange asupra sa, deoarece este pedepsit pentru gestul sau si astfel nu va mai putea fi eliberat, asa cum se stabilise, dupa ce Zeynep isi retrasese plangerea impotriva lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

In vreme ce familia sa asteapta cu nerabdare ca Mehdi sa fie eliberat din inchisoare. Totul este dat peste cap de noul incident in urma caruia Mehdi a primit decizia de nu fi eliberat pe fondul comportamentului sau agresiv.

Intre timp familia Karaca trece prin momente extrem de dificile, deoarece este aruncata in strada de proprietarul casei in care locuia, din cauza datoriilor acumulate si incearca din nou sa apeleze la ajutorul lui Zeynep. Chibrit merge la mama da adoptiva pentru a o implora sa il apere pe Mehdi la proces.

Pe de alta parte, Baris spera ca relatia dintre el si Zeynep sa evolueze. La fel cum spera si Nermin, mama adoptiva a fetei, care crede cu staruinta ca Baris este barbatul potrivit pentru fiica sa. Astfel, Zeynep se simte din nou prinsa intre doua situatii dificile, a-l ajuta pe Mehdi pe de o parte si a fugi in bratele lui Baris, fara sa mai priveasca inapoi.

Ramane de vazut ce decizie radicala va lu Zeynep, in aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod din primul sezon al serialului Prizoniera destinului, la Kanal D, urmand ca informatii de difuzare ale noilor episoade, din indragita productie turceasca, sa fie anuntate anuntate ulterior pe toate proprietatile oficiale ale Kanal D. 

Marti, 9 februarie, de la ora 20:00, veti putea urmari premiera serialului “Hercai”, o poveste de dragoste incredibila! Noul serial “Hercai” va putea fi urmarit incepand de saptamana viitoare, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 32, sezonul 1, marți, 2 februarie 2021- VIDEO

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.