''Îndrăgostita de tine'' Aleyna, declarație de dragoste pentru Ștefan!? Ce mesaje cu subînțeles transmite fosta concurentă de la Casa iubirii pe rețelele sociale

Autor: Diana Tilă

Aleyna, fosta concurenta de la Casa iubirii, transmite mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale, după ce a fost descalificată. Iată ce postează bruneta în mediul online.

Aleyna, una dintre cele mai controversate concurente de la Casa iubirii, a fost descalificată din emisiune, duminică, 17 martie, după ce a încălcat regulamentul. Acum, la doar câteva zile după ce a părăsit emisiunea, Aleyna dă de înțeles că regretă gestul pe care l-a făcut, acela de a se vedea cu Marius, și transmite mesaje cu subînțeles în mediul online, cel mai probabil pentru Ștefan. Iată ce a publicat tânăra în urmă cu puțin timp pe Instagram.

Citește și: ''Așa iubire nu moare...'' Aleyna, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan? Fosta concurenta de la Casa iubirii și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare

Aleyna, îndrăgostită de Ștefan? 

Aleyna și Ștefan au trăit o frumoasă poveste de dragoste în Casa iubirii. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar după ce au petrecut mai mult timp împreună, cei doi au decis să intre într-o cunoaștere.

L-a scurt timp după această decizie, tinerii i-au luat pe toți prin surprindere, după ce au arătat că au sentimente puternice unul față de celălalt. 

Încă de la primele apropieri mai tandre, concurenții din Casa iubirii au susținut că nu este chimie între ei și că fac totul doar de fațadă. Însă, cei doi concurenți au negat aceste lucruri.

Mai mult, după ce a intrat Marius în emisiune, fetele și băieții au simțit că Aleyna este atrasă de el.

Tânăra a negat în continuare apropierea dintre ea și Marius, dar se pare că în ultimele zile aceasta a căzut in ispită.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

La insistențele lui Marius, așa cum a declarat Aleyna, cei doi au încălcat regulamentul emisiunii și s-au văzut în afara emisiunii. Fosta concurentă a luat această decizie într-un moment de inconștiență. Aceasta nu s-a gândit o clipă că va fi descalificată și că îi va răni sentimentele lui Ștefan.

Citește și: Aleyna, primele cuvinte după ce a fost descalificată din „Casa iubirii”, alături de Marius: „Nu pot să vă spun decât că vă mulțumesc”

Din momentul descalificării, Aleyna a publicat mai multe mesaje de dragoste, cel mai probabil pentru Marius. În urmă cu doar câteva ore, bruneta a publicat pe Instagram un material video cu ea din Casa iubirii, pe fundal se aude o melodie de dragoste, iar mesajul transmis este: "Încă sunt îndrăgostită de tine!"

Așadar, mesajul cu subînțeles este cel mai probabil pentru Ștefan, având în vedere că în Gala de duminică, 17 martie, înainte să părăsească emisiunea Casa iubirii, Aleyna a menționat că sentimentele ei pentru Ștefan au fost adevărate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.