Indragostitii Cagatay Ulusoy si Serenay Sarîkaya au petrecut inceputul de an in Spania

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Cagatay Ulusoy si frumoasa Serenay Sarîkaya, actorii care joaca rolurile principale din “Yaman”, serial difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, au o relatie de dragoste si dincolo de platourile de filmare.

Chiar daca incearca sa isi ascunda povestea de iubire, cei doi au fost surprinsi, de multe ori, de paparazzi din Turcia, in ipostaze care nu au lasat loc la alte interpretari. De altfel, ziarele si site-urile de stiri turcesti au relatat despre certurile si impacarile care au marcat relatia lor tumultuoasa.

La inceputul acestui an, cei doi indragostiti au sarbatorit cea mai recenta impacare printr-o vacanta petrecuta in Spania.

Interpretii personajelor Mira si Yaman au fost surprinsi de paparazzi pe aeroportul din Istanbul, pe 3 ianuarie.

Desi in avion au stat impreuna, ulterior s-au despartit pentru a nu da de banuit asupra relatiei lor. Lucru greu de realizat, deoarece, oriunde s-ar afla, in Turcia, cei doi indragostiti din serial si din viata reala atrag atentia celor din jur.

Desi a incercat sa fie cat mai stearsa, prin lipsa machiajului si vestimentatia anosta- haina de culoare gri, colanti negri si pantofi sport -  Serenay nu i-a pacalit pe jurnalistii din aeroport.
In ceea ce-l priveste pe Cagatay, sapca ce i-a camuflat jumatate din fata nu i-a fost de mare folos, actorul fiind fotografiat, la randul sau, de paparazzi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.