Îndrăznește vara asta. Iată care sunt tendințele în materie de make-up

Autor: Daniela Iliuta

Fie că ești o persoană îndrăzneață, tot timpul în centrul atenției sau, din contră, ești genul de femeie misterioasă, mai retrasă, anul 2019 are soluții pentru fiecare.

Iată care sunt tendințele în materie de make-up

Sprâncene cât se poate de naturale. Deși peste tot vedem doar sprâncene perfecte, conturate mai mult decât este cazul, vara aceasta sunt la modă sprâncenele naturale. Dacă ești norocoasa posesoare a unor sprâncene voluminoase, tot ce trebuie să faci este să aplici un gel de fixare pentru a îmblânzi firele rebele. Însă dacă sprâncenele tale sunt subțiri și pline de goluri, încearcă să folosești un fard, gel sau creion pentru a obține forma dorită, dar fără a le încărca.

Machiajul grafic rămâne în continuare vedeta acestei veri. Așa că dacă îți dorești să fii la modă, ia un tuș și lasă-ți imaginația să creeze. Poți să te joci cu linii, subțiri sau groase, cerculețe și orice altceva îți mai trece prin minte. În combinație cu niște culori vii de fard, această tehnică arată impecabil.

Citeste si: Machiajul smokey eyes: trucuri şi tehnici dezvăluite de make-up artistul Mihaela Rotaru pentru Kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O ştiai pe Oana Roman mereu machiată şi aranjată, dar uite cum arată în pozele acestea! Îţi place?

Dacă până acum erai rușinată și voiai să-ți ascunzi pistruii cu orice chip, iată că vara asta sunt la modă. Acum este momentul să îți expui pistruii, însă dacă nu îi ai de la mama natură, nu dispera. Sunt o mulțime de soluții prin care îi poți falsifica. Cu un simplu share pe google, pistruii tăi vor deveni reali.

Citeste continuarea pe kfetele.ro