Înduioșător! Ce era scris pe tricourile purtate de părinții Patriziei și a Biancăi, la înmormântarea celor două tinere: „Fata noastră..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iun 2024, 08:45

Înduioșător! Ce era scris pe tricourile purtate de părinții Patriziei și a Biancăi, la înmormântarea celor două

 
Sursa: Facebook

Un detaliu emoționant a atras atenția sâmbătă, la înmormântarea Patriziei și a Biancăi. Părinții celor două fete au ales să poarte tricouri cu un mesaj aparte.

Sâmbătă a avut loc înmormântarea Patriziei Cormos și a Biancăi Doroș. Lacrimile și durerea au fost de nedescris în localitatea Tarna Mare din județul Satu Mare, unde oamenii s-au strâns pentru a-și lua adio de la cele două tinere care și-au pierdut viața tragic în apele râului Natisone. 

Ce era scris pe tricourile purtate de părinții Biancăi și a Patriziei

Cele două sicrie albe, acoperite de sute de flori, au fost aduse acasă joi, după ce, miercuri, a avut loc o slujbă de rămas bun în Italia.

Sicriul Biancăi a fost depus la locuința din Valea Seacă, iar cel al Patriziei la locuința din Bocicău, înainte de ceremonia de înmormântare. Colegi, prieteni, apropiați, vecini și localnici, care le-au văzut crescând, au trecut pe la casele lor pentru a le aduce un omagiu, fiecare simțind profund pierderea tinerelor.

Sicriul Patriziei a fost purtat pe brațe de șase tineri, în timp ce colegii și prietenii ei au purtat în fața cortegiului funerar portretul și crucea tinerei.

Îmbrăcați în alb, la fel ca și familia, aceștia au avut mesaje pe tricouri.

Citește și: Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cei mai afectați sunt fără doar și poate părinții victimelor.

Aceștia s-au desprins cu greu de sicriile fetelor și au purtat tricouri cu mesaje. 

„Fata nostră dansează printre îngeri”, scria pe tricourile membrilor familiei.

Cristi Molnar este în continuare de negăsit

Patrizia și Bianca au fost găsite fără viață pe 2 iunie, autopsiile confirmând că s-au înecat. În prezent, căutările continuă pentru Cristian, logodnicul Biancăi, în vârstă de 25 de ani, care se afla alături de fete în zona afectată de viitura de pe râul Natisone.

Fratele lui Cristian este prezent zilnic la baza salvatorilor, implorând autoritățile să nu înceteze căutările până când fratele său nu va fi găsit.

Citește și: A fost găsit telefonul Patriziei Cormos! Acesta poate ascunde probe foarte importante pentru anchetă

„Eu simt că fratele meu e viu. Vreau doar să continue până mi-l dau pe fratele meu în viaţă.

Să nu oprească niciodată căutările”, a precizat Petru Radu Molnar, fratele lui Cristian, potrivit presasm.ro.

Procurorii italieni au deschis un dosar de ucidere din culpă pentru a investiga dacă forțele de salvare au acționat corespunzător în ziua de 31 mai. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?