INEDIT! Ai manca din WC? Un restaurant serveste mancare clientilor in toaleta

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 14:25

S-a intors lumea cu josul in sus? Un restaurant din China care serveste mancare clientilor in toaleta face furori in randul amatorilor de senzatii…tari.

Un restaurant de fite face ravagii in China! Se numeste “Modern Toilet”, adica pe romaneste “Toaleta moderna” si arata exact ca interiorul unei toalete. Clientii se aseaza pe vasuri de toaleta in loc de scaune sau canapele, iar mancarea le este servita in vasuri de toaleta in miniatura. Insa piesa de resistenta acum urmeaza! Meniul este pregatit in asa fel incat sa imite materiile fecale. Desi unora le-ar pieri pofta de mancare pe loc la vederea unor asemenea preparate, restaurantul atrage multi clienti dispusi sa le incerce.



##GALLERY267##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.