INEDIT. Au infiintat un magazin al faptelor bune. Primesti un ceai cald si aromat in schimbul unei donatii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Intr-o lume care alearga numai dupa bani mai sunt si oameni care se gandesc la semenii lor loviti crunt de soarta.

In schimbul unei donatii, oricat de mici, primesti un ceai cald si bucuria imensa ca ai facut o fapta buna. De indata ce pasesti pragul acestui magazin mic si coche,t te incearca o stare de bine. E sentimentul ca ai ajuns intr-un loc in care totul capata culoare.

Alina si Daniela, doua tinere cu suflet mare si multa imaginatie te ajuta sa agati in cui toate grijile care te framanta.

Mirosul placut al unui ceai cu vanilie sau scortisoara si sutele de obiecte expuse, te fac sa te simti ca un personaj de poveste. Aici e locul in care oricine poate face o fapta buna.

##VIDEO134730##

Initial, am vrut sa valorific anumite produse pe care le aveam eu prin casa, am vorbit si cu prietenii, mi-au adus si ei diferite obiecte si m-am trezit cu casa plina de saci de haine, carti si tablouri ”.

Asa s-a nascut magazinul caritabil in care poti dona orice si poti cumpara orice de la carti, tablouri, bijuterii, pana la articole vestimentare, pantofi, posete, produse de igiena sau fotografii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Hainele sunt sortate cu grija si asezate pe umerase, de unde doritorii le pot alege. Pretul nu conteaza. Aici gesturile sunt nepretuite.

Cei care au nevoie de ajutor nu sunt deloc putini la numar. Dovada scrisorile agatate in clesti si fotografiile cu mesaje de multumire. Daca vreti sa intrati in randul celor care vor sa faca o fapta bune, ganditi-va ca e promotie in fiecare zi.

 

 

 

Taguri: