INEDIT. Un bucatar din Sibiu isi atrage clientii cu o specialitate care poarta numele presedintelui ales, Klaus Iohannis

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Inspirat de succesul presedintelui Klaus Iohannis in alegeri, un bucatar din Sibiu s-a gandit sa prepare ceva special pentru clientii care trec pragul restaurantului sau.

Se stie ca romanul este inventiv si simte, imediat, profitul unei afaceri. Asa ca s-a apucat imediat de treaba. Dupa ce a facut mai multe probe si a ales cu mare grija ingredientele a aparut o pizza cu influente germane. Ce e diferit: „ Primul ingredient diferit pentru o pizza este acest sos. Este un sos alb. Pizza, de regula, se face cu sos de rosii. Acum, vom folosi un sos alb pe baza de smantana cu usturoi, carnati nemtesti ”.

Pe langa aceste ingrediente speciale pentru o astfel de pizza este nevoie de: ciuperci, porumb, ardei gras rosu, aluat de pizza,mozzarella, si ou. Pentru blat se foloseste faina, apa, sare, zahar, drojdie si ulei. Ingredientele se amesteca foarte bine, se formeaza o coca si se lasa la dospit cel putin jumatate de ora. Dupa ce se pune blatul in tava unsa cu ulei, bucatarul nostru il acopera cu restul ingredientelor deja pregatite.

Pentru ca aceasta pizza sa aiba savoare, bucatarul prajeste, inainte, carnatii. Odata rumeniti, carnatii sunt pusi pe blatul de pizza impreuna cu celelalte ingrediente. Rand pe rand, ciupercile, ardeiul gras, carnatii, porumbul si mozzarela se aseaza uniform pe suprafata blatului iar la mijloc se pune oul. Pizza se lasa in cuptorul incins timp de 8 minute.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO129126##