INFIORATOR: A fost impuscata IN FATA si mutilata pe viata! Dupa toate astea, E INCREDIBIL ce GEST a facut femeia pentru agresorul ei: "Vreau sa il ajut"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 01 oct 2020, 07:40

Cazul de mai jos a socat opinia publica din Statele Unite si reprezinta o lectie pentru multi dintre noi.

Debbie Baigrie a avut o viata normala pana la varsta de 28 de ani, moment in care totul s-a schimbat pentru ea: a fost impuscata in gura, pe strada, de un baiat in varsta de 13 ani.

Dupa aceasta intamplare femeia a trecut prin numeroase operatii de reconstructie a fetei, insa ea a ramas mutilata pe viata, avand numeroase cicatrici pe chip.

Cel care a impuscat-o a primit 65 de ani de inchisoare.

Poate parea incredibil insa acum, la 25 de ani de la nefericitul eveniment, femeia spune ca l-a iertat pe cel vinovat si chiar se lupta ca sa-l elibereze.

"Cand ai 13 ani faci multe prostii. Era doar un copil atunci, nu cred ca si-a dat seama ce a facut. Viata lui e practic distrusa, eu l-am iertat si vreau sa il ajut", a marturisit Debbie.

Voi ati fi facut asa ceva?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.