INFIORATOR: A ramas MUTILATA pe viata! Spune ca cineva i-a aruncat ACID SULFURIC pe fata, insa politistii au o ipoteza SOC FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:41

O tanara din Marea Britanie traieste drama vietii ei dupa ce chipul i-a fost desfigurat in urma unui atac cu acid sulfuric.

Naomi, in varsta de 20 de ani, povesteste ca totul s-a intamplat intr-o seara din luna decembrie a anului trecut, cand se intorcea de la serviciu.
 
"Tocmai coborasem din autobuz si vorbeam la telefon cu prietenul meu. Am vazut langa mine o femeie musulmana, imbracata in acel val negru. M-am gandit ca e un pic ciudat ca merge langa mine la acea ora tarzie, insa mi-am vazut de drum.
La un moment dat insa am simtit ca mi-a aruncat ceva pe fata, un lichid. Pielea a inceput sa ma arda, am inceput sa urlu de durere", povesteste tanara.
 
"Am alergat pana acasa, plangand si tipand, era ingrozitor, durerile erau insuportabile. Noroc ca nasa ne facea o vizita, ea este farmacist si m-a ajutat. Mi-a spalat fata in repetate randuri. Si mama si ea erau socate, se intrebau cum este posibil ca cineva sa faca asa ceva", a adaugat ea.


Politistii insa contureaza acum din ce in ce mai clar o alta varianta socanta, potrivit careia tanara s-ar fi automutilat de una singura.

Oamenii legi au descoperit folosindu-se de laptopul ei ca fata a cautat pe internet date despre atacuri similare si a studiat in amanunt cazul fostului model Katie Piper, care a ramas marcata pe viata dupa un atac similar in 2008.

"E o prostie ce face Politia, cum ai putea sa crezi asa ceva?", a declarat iubitul ei.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-88471ec342966a713a7f6cee0511bfad.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-76b9fcf6307427000c6bc2ff62d181cb.jpg