INFIORATOR: Au incremenit cand au gasit papusa asta in fata casei! Nu o sa crezi ce SECRET ascundea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

Desi sunt total inofensive, papusile pot fi cu adevarat infricosatoare daca sunt plasate in contextul si momentul potrivit.

Mai multe familii dintr-un oras din Statele Unite au experimentat acest lucru in momentul in care, dimineata, au gasit cate o papusa in fata caselor in care locuiau.

Nimic neobisnuit pana aici. Doar ca acele papusi, facute din portelan, semanau perfect cu cate un membru al fiecarei familii, in special cu fetitele mici.

Totul a devenit cu atat mai ciudat cu cat fenomenul s-a amplificat odata cu trecerea timpului, tot mai multe familii gasind o astfel de ciudatenie in fata usii.



Initial politia a fost depasita de situatie, nereusind sa afle ce se petrece. In cele din urma misterul a fost deslusit. Persoana care lasa papusile era o femeie care mergea la biserica alaturi de acele familii.

Se pare ca papusile au fost niste simple cadouri, iar gestul ei a fost neinteles. Voi cum ati fi reactionat daca vi s-ar fi intamplat asa ceva?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.