Infiorator: baiatul din imagine s-a sinucis dupa ce a citit un SMS pe care i l-a trimis mama lui! Femeia e distrusa si plange fara incetare: "Trebuia sa ii spun asta in fata, nu prin telefon!" Uite ce ii scrisese in mesaj

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 21:15

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o tragedie care o va marca pentru tot restul vietii.

Totul a inceput dupa ce baietelul ei, pe nume Elliot Stapleton-Giddins, a implinit 18 ani. La scurt timp dupa aniversare, in incercarea de a-l responsabiliza si de a-i face cunoscuta valoarea banilor, Tracy i-a trimis un SMS in care ii spunea ca, de acum inainte, va trebui sa contribuie cu 200 de lire lunar la cheltuielile casei.

Nimic ciudat pana aici. Doar ca, in momentul in care a ajuns acasa, femeia a avut un adevarat soc! Cand a intrat in camera baiatului l-a gasit pe acesta in patul lui, fara suflare; adolescentul s-a sinucis.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu pot sa imi revin. Nu pot sa ma gandesc decat ca s-a sinucis din cauza mesajului pe care i l-am trimis.

Ar fi trebuit sa procedez altfel, sa vorbesc cu el fata in fata. Eu ce fac acum? Lumina ochilor mei, unicul copil nu mai este!", spune Tracy.