INFIORATOR: Ce a patit o femeie dupa ce cainele a lins-o pe mana! Rudele sunt IN SOC

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:54

Poate parea greu de crezut, insa cazul de mai jos este cat se poate de real.

Sheena Kavanagh, in varsta de 53 de ani din Australia, a murit dupa ce cainele ei a lins-o pe mana. Se pare ca acesta este felul in care femeia a contactat o bacterie foarte agresiva de la patruped, aceasta intrand in organismul ei printr-o mica taietura pe care o avea la mana.

In scurt timp i s-a facut rau si a mers la spital pentru un control. Medicii si-au dat rapid seama despre ce este vorba, au internat-o si au inceput sa ii administreze o serie de antibiotice puternice.



Din pacate insa femeia a murit in cele din urma. In mod normal bacteria respectiva, care se gaseste in saliva cainilor, nu este periculoasa pentru oameni.

Sheena Kavanagh insa facuse cu ceva vreme inainte o operatie prin care i se inlaturase splina. Se pare ca lipsa acesteia a provocat socul septic, care i-a fost fatal.

Apropiatii ei sunt distrusi si nu inteleg cum de a fost posibil acest lucru, mai ales ca Sheena a avut in preajma ei un caine inca din copilarie.
Ati mai vazut asemenea cazuri?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.