Înfiorător! Ce a spus Ivan Patzaichin înainte să se stingă din viață

Autor: Lavinia Medrea
Ivan Patzaichin a decedat la 71 de ani după un cancer pulmonar
Sursa: Facebook

Este înfiorător! Ce i-a spus Ivan Patzaichin unui jurnalist sportiv cu două zile înainte să se stingă din viață?! Ivan Patzaichin a murit la vârsta de 71 de ani din cauza unui cancer pulmonar.

Este înfiorător! Ivan Patzaichin spera că își va reveni atunci când a vorbit cu un jurnalist sportiv, care l-a întrebat cum se simte. Din păcate, lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi dorit toți să decurgă pentru legenda sportului românesc.

Este înfiorător! Ivan Patzaichin a crezut că va câștiga lupta cu boala cruntă

Citeste si: Cauza mortii lui Ion Caramitru! Maestrul a murit in spital la 79 de ani

Ivan Patzaichin s-a stins din viață la 71 de ani, duminică, la spitalul Elias, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului pulmonar. Jurnalistul Gabi Safta a publicat ultimele cuvinte pe care i le-a transmis Ivan Patzaichin cu două zile înainte să se stingă din viață.

Ivan Patzaichin a spus că lucrurile sunt pe un făgaș normal, dar se pare că nu a fost așa.

După doar două zile, acesta a murit.

”Este spre bine. Mulțumesc”, i-a răspuns Ivan Patzaichin lui Gabi Safta când l-a întrebat cum se simte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin a fost dus luni la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Așadar, începând de la ora 12, cei care l-au îndrăgit pe Ivan Patzaichin îl pot vedea pe marele sportiv pentru ultima dată la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo, unde va fi lăsat până în ziua înmormântării sale.

Cine a fost Ivan Patzaichin, legenda sportului românesc

Citeste si: Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

Ivan Patzaichin s-a născut pe data de 26 noiembrie 1949, în satul Mila 23, comuna Crişan, judeţul Tulcea. A câştigat peste 40 de titluri de campion naţional şi peste 30 de campion balcanic.   

A fost campion european în 1969, a reușit să câștige de opt ori medalia de aur, de şapte ori medalia de argint şi de alte şapte ori pe cea de bronz la Mondiale.

S-a făcut remarcat la Jocurile Olimpice, a participat la cinci ediţii, între 1968 şi 1984, obținând de patru ori aurul olimpic: Mexic 1968, Munchen 1972, Moscova 1980 şi Los Angeles 1984 şi de trei ori medalia de argint (1972, 1980 şi 1984).