INFIORATOR! Cele mai socante malformatii genetice FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Maladiile genetice si malformatiile congenitale afecteaza in ultima perioada din ce in ce mai multi oameni.

Malformatiile genetice sunt anomalii de structura, functie sau metabolism care se manifesta de la nastere sau din prima varsta a copilariei. De regula, abaterile de la dezvoltarea embrionara normala determina handicap mental sau fizic, iar de cele mai multe ori pot fi fatale. Oamenii de stiinta au identificat 4000 de defecte de nastere, care variaza de la forme minore pana la grave si foarte grave. Va prezentam cateva dintre cele mai ciudate anomalii genetice!

Copilul broasca

 

Creatura bizara care arata mai mult a broasca decat a copil, s-a nascut in 2006 in

Nepal. Cantarea 2 kg, nu avea gat, iar ochii erau foarte bulbucati, aproape ca ieseau din orbite. A murit la aproape o ora de la nastere. Localnicii au fost atat de curiosi sa vada ciudatul bebelus, incat s-au strans in numar de sute in fata maternitatii. Mama care a adus pe lume creatura era la a treia nastere. Femeia mai avea doua fetite perfect sanatoase si a povestit ca in timpul sarcinii totul decursese normal.
Tatal nu a simtit nicio remuscare cand a auzit ca cel de-al treilea copil al sau nu a supravietuit. A fost in schimb bucuros ca sotia sa nu a suferit complicatii la nastere.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-289baaef88a0806cbe02825b401daed2.JPG

Barbatul cu coada

 

Traieste in India se considera special. Barbatul spune ca s-a nascut in ziua in care indienii celebreaza un important zeu hindus. Este convins ca este inzestrat cu capacitati paranormale si ca poate alina durerea si vindeca bolile.

Nu considera coada o anomalie, ci un semn divin. Multi localnici vin sa ii atinga coada si lasa ofrande zeilor intr-un altar pe care barbatul l-a construit chiar in curtea sa. Cu toate ca se considera special, barbatului ii este foarte greu sa isi gaseasca o sotie. Pana acum nu mai putin de douazeci de femei l-au refuzat.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-20716ff26eabc6c523097f1dcdc0850a.JPG

Copilul ciclop

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In 2006, intr-o provincie din India, s-a nascut o fetita cu un singur ochi, plasat in mijlocul fruntii, fara nas si cu o singura emisfera a creierului. Medicii au declarat ca anomalia severa ar fi putut surveni in urma unui tratament experimental cu medicamente anticancerigene la care ar fi fost supusa mama bebelusului sau o mutatie genetica. A supravietutit doar cateva zile de la nastere.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-f8b3f259e33004fbbc4c7955fc6b6635.JPG

Sindromul mainii uriase

Un barbat din China sufera de sindromul mainii gigant.

A facut pana acum cateva operatii, cea mai dificila a durat sapte ore in care medicii i-au redus dimensiunea degetului mare. Mana lui nu se opreste din crescut nici macar cu ajutorul medicamentelor. Se pare ca nu exista tratament pentru boala lui! Barbatul merge frecvent la controale medicale si este programat pentru operatie atunci cand degetale sale devin supradimensionate.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-c00cd17a709d6bea33699677568fbff7.JPG
Femeia cu picioarele invers

Wang Fang, o femeie in varsta de 27 de ani din China, s-a nascut cu picioarele invers.

Tanara a declarat recent ca este impacata atat cu sine, cat si cu boala de care sufera. Lucreaza ca si chelnarita intr-un restaurant si sustine ca poate sa alerge mai repede decat un om normal.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-03e6f10310b61c2084d857516227ad3b.JPG
Copilul cu trei maini

S-a nascut in China, iar doctorii au reusit sa ii inlature cu succes cel de-al treilea membru superior. Din pacate, copilul inca face terapie deoarece unul dintre brate nu este functional. Cazul este cunoscut la nivel mondial, iar medicii din toata lumea colaboreaza pentru a gasi o terapie care sa-l ajute.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/6-0633566584843833f65bb9009e98cc0d.JPG

Sfarc in talpa

 

La un spital din Brazilia, o tanara in varsta de 22 de ani s-a prezentat cu o afectiune bizara. Femeia avea un sfarc in talpa. In jurul lui pielea prezenta aceleasi caracteristici si textura ca si la sani. Sindromul se numeste tesut mamar in exces. Este o afectiune rara, iar tanara din Brazilia este singura pacienta careia i-a crescut un sfarc in talpa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/7-7542ab9ec63a0f0fb14ad0e1292f8b60.JPG 




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.