INFIORATOR! DRAMA manechinului Elena Hueanu: "Am stat 7 ani intr-un orfelinat. Eram rupti cu bataia, am vrut sa ma sinucid"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:00

Desi pare o tanara crescuta in puf si fara griji, fostul manechin Elena Hueanu ascunde o poveste de viata tulburatoare!

Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, ea a povestit despre cei 7 ani de cosmar pe care i-a petrecut intr-un orfelinat alaturi de trei frati ai ei.

 

"Pana acum nu am vrut sa vorbesc despre asta. Am stat sapte ani intr-un centru in care se aflau peste 200 de copii. Aveam sapte ani cand am ajuns acolo. Tata era inchis, iar mama avea cancer. A ascuns ca este bolnava ca sa nu ne piarda, dar a lesinat la serviciu si a fost dusa la spital.

Atunci a venit politia si ne-a luat de acasa", a spus Elena.

 

Fostul model a declarat ca cei 7 ani petrecuti in acel orfelinat au fost un adevarat cosmar, mentionand ca erau batuti cu bestialitate de foarte multe ori. Mai mult, ea a spus in lacrimi ca un bebelus chiar a murit din cauza loviturilor primite.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Ne-au

tuns la zero, ne-au facut dus cu apa rece si ne-au dat niste haine vechi sa le purtam. Nu ma deranjau daca ma bateau pe mine, dar nu suportam sa vad ca il lovesc pe fratele meu, Dani. Eram tratati ca niste gunoaie. Au batut un bebelus pana cand a murit. L-au ingropat in spatele curtii. Noi nu aveam voie sa spunem nimic. Ne bateau rau", a spus ea plangand.

 

Elena Hueanu a adaugat ca ramanea nemancata cu zilele, iar cand primea hrana se abtinea sa manance pentru a-i duce hrana pe ascuns fratelui ei mai mic.

 

"Dani nu apuca niciodata sa manance. Eu luam mancarea, o ascundeam si i-o duceam lui. A fost foarte rau! Toti parca se razbunau pe noi, am ramas cu o nevoie de afectiune incredibila", a spus ea printre lacrimi.

 

Taguri: