INFIORATOR: Era obsedata de bronz si a stat in solar aproape in fiecare zi, timp de 16 ani. E cutremurator cum arata acum corpul acestei femei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 23:00

Desi la prima vedere femeia din imaginile alaturate pare normala, ea numara cate zile mai are de trait din cauza unei dependente pe care a dezvoltat-o in adolescenta.

Lisa Guthrie, acum in varsta de 33 de ani, a ajuns sa fie obsedata de solar de la varsta de 16 ani, cand parintii i-au facut cadou un aparat de bronzat. De atunci obisnuia sa stea sub lampile cu utraviolete in fiecare zi, cate o ora, iar uneori chiar adormea in solar.

Dupa ce a nascut doi copii, femeia a renuntat sa mai foloseasca aparatul de acasa, insa nu a reusit sa stea departe de acest obicei nociv, mergand la un salon de bronzare de 4 ori pe saptamana.



Vestea socanta, care i-a dat viata peste cap, a venit la varsta de 33 de ani, cand Lisa a fost diagnosticata cu cancer de piele in forma avansata. Boala este atat de evoluata incat femeia are peste 100 de alunite canceroase pe tot corpul.

Desi s-a operat si a incercat sa elimine o mare parte dintre ele, medicii spun ca zilele ii sunt numarate. Acum, prin exemplul personal, ea incearca sa traga un semnal de alarma asupra riscurilor acestei obsesii.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”