INFIORATOR: Ii este RUSINE cu propria persoana: "Nu ma pot privi in oglinda!". Vezi de ce

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:09

Barbatul din imaginile alaturate traieste o adevarata drama, care ii face viata un iad.

Chana Lal, in varsta de 35 de ani, din India, sufera de o boala grava care i-a mutilat chipul. Este vorba despre neurofibromatoza, afectiune din cauza careia o tumoare gigant, de 4 kilograme, i-a crescut pe partea stanga a fetei.

Barbatul a facut o operatie de inlaturare a surplusului de tesut acum 10 ani, insa a avut o hemoragie atat de puternica incat medicii i-au recomandat sa nu mai faca niciodata o astfel de interventie.



Chana Lal traieste acum singur intr-un sat, se fereste de oglinzi si singurele persoane care il ajuta sunt cele doua nepoate ale lui.

"Stiu ca sunt urat. Sunt extrem de urat! Daca si eu evit sa ma privesc in oglinda, nu ma astept ca altcineva sa se uite la mine. Mi-ar place sa pot face o noua operatie, sa arat normal, insa eram sa mor la cea anterioara", marturiseste el.


Tumoarea este la un stadiu atat de avansat incat barbatul si-a pierdut vederea la ochiul stang, iar excrescenta ii ajunge pana in dreptul abdomenului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.