Infiorator: iubitul ei a batut-o cu bestialitate timp de 4 ore. Cand o sa vezi motivul, o sa te crucesti! Uite ce l-a suparat pe barbat in asemenea hal! Ti se pare normal?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:32

Tanara din imaginile alaturate si-a facut povestea publica pentru a trage un semnal de alarma.

Totul a inceput dupa ce Kelsie Skillen, din Marea Britanie, s-a intors acasa insotita de iubitul ei. Cei doi veneau de la un local, in care au iesit cu mai multi prieteni comuni.

La un moment dat barbatul a vrut sa fumeze, insa si-a dat seama ca pachetul de tigari era in jacheta pe care o uitase la local. I-a spus lui Kelsie ce s-a intamplat, iar aceasta s-a amuzat si i-a replicat: "Ce sa-ti fac daca esti uituc?".

Ce a urmat intrece orice imaginatie: iubitul ei a batut-o cu bestialitate timp de 4 ore, dand vina pe ea pentru faptul ca si-a uitat geaca in bar. Din fericire, in cele din urma Kelsie a reusit sa scape si sa anunte autoritatile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barbatul a fost prins, iar

dupa un scurt proces a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare. Trauma pe care a suferit-o fata in varsta de 18 ani este imensa, iar acum ea primeste consiliere psihologica.