Infiorator: l-au folosit drept momeala vie in luptele de caini! E incredibil cum arata acest patruped dupa ce a fost sfasiat de 3 rottweileri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 14:20

Imaginile alaturate au socat iubitorii de animale din Marea Britanie prin duritatea lor.

Elvis, un ciobanesc german in varsta de 2 ani, a fost gasit in stare foarte grava dupa ce a fost utilizat drept momeala in cadrul unei lupte de caini. Practic el a fost aruncat intre 3 rottweileri pentru a-i asmuti.

Patrupedul a fost mutilat: botul i-a fost practic sfasiat, iar piciorul drept a fost atat de afectat incat medicii veterinari nu au avut alta solutie in afara amputarii.



Din fericire doctorii au reusit sa il puna pe picioare, iar acum Elvis si-a gasit si o familie adoptiva.

"Poate ca nu arata foarte bine si are multe cicatrici, dar Elvis este un suflet minunat. Am fiori pe sina spinarii cand ma gandesc ca cineva l-a folosit drept momeala vie. Aceste acte de cruzime trebuie stopate", spune Kelly Hare, noua lui stapana.

Vedeti cum arata patrupedul in galeria foto de mai jos.
Va avertizam ca imaginile sunt socante.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.