INFIORATOR: Medicii, IN SOC dupa ce au vazut ce ii iese DIN BURTA! "Nu am mai vazut asa ceva"

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 00:50

Cazul de mai jos poate parea ireal, insa este cat se poate de adevarat si a socat medicii din intreaga lume.

Un barbat in varsta de 60 de ani din Marea Britanie traieste un adevarat cosmar. Aflat la pescuit, el s-a hotarat la un moment dat sa isi potoleasca setea cu o cutie de bere. A desfacut-o insa, din cauza neatentiei, a scapat-o in apa raului, care era foarte poluata.

A recuperat-o imediat si, desi apa intrase inauntru, tot a consumat-o. De atunci abdomenul barbatului se umfla incontinuu. A fost la doctori, a luat o gramada de antibiotice si chiar a facut o operatie, insa de fiecare data umflatura a revenit.



"Este clar ca raul Brisbane este mai poluat decat credem noi. A fost o decizie stupida, pe care am luat-o intr-o fractiune de secunda, si pe care o voi regreta toata viata. Din cate se pare, va trebui sa indur aceste chinuri pentru tot restul vietii, medicii nu isi dau seama ce mi se intampla", a declarat barbatul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.