INFIORATOR! SEMNUL care A PREVESTIT tragedia aviatica din Apuseni

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:19

UPDATE 15:30 - Un fotograf profesionist, prieten al regretatului pilot Adrian Iovan, a surprins fara sa isi dea seama un lucru halucinant! El a realizat recent ultima fotografie cu avionul BN-2 inmatriculat YR-BNP al Academiei de Aviatie, surprinzand un detaliu cutremurator.

Dupa ce a analizat pozele, a realizat ca pe deriva aparatului de zbor statea o cucuvea. In credinta populara, cucuveaua prevesteste un lucru rau, mai exact moartea cuiva. Cititi mai multe detalii pe WOW biz .ro.

EMOTIONANT: Cum i-a spus Romanita Iovan lui Albert ca tatal lui a murit


UPDATE 14:25- Romanita Iovan, fosta sotie a pilotului decedat in urma accidentului aviatic din Apuseni, a declarat ca i-a spus copilului pe care il are din casatoria cu Adrian Iovan ca "tatal lui este un erou si ca a murit

pentru a salva oameni".

"I-am spus o poveste despre eroi, cum ii plac lui eroii si cum eroii fac bine si ca tatal lui este un erou si ca a murit pentru a salva oameni", a relatat creatoarea de moda, la Academia de Aviatie, unde a fost depus, joi, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan.

Inca o DEMISIE dupa accidentul aviatic din Apuseni! Este suficient?

UPDATE 13:50
- Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta.


Ministrul a fost chemat la premier dupa ce seful Guvernului a avut o discutie cu liderul PNL, Crin Antonescu, la Palatul Victoria. Potrivit Mediafax, Stroe intentioneaza sa sustina o conferinta de presa la ora 15.

Ministrul era pregatit sa participe la comandamentul de iarna care a început la ora 13.00 si a venit în acest sens la Palatul Victoria, dar, odata ajuns la sediul Guvernului, a fost informat sa se prezinte la cabinetul premierului Ponta, de unde tocmai plecase liderul PNL, Crin Antonescu.

EMOTIONANT: Iata care a fost ULTIMA DORINTA a lui Adrian Iovan

UPDATE 13:00
- Pilotul Adrian Iovan ar fi avut o ultima dorinta, pe care i-a impartasit-o fiicei sale.

Roberto Iliescu, un bun prieten al acestuia, a declarat ca Adrian Iovan i-a cerut Irinei ca, in ziua inmormantarii lui, sa ii invite pe toti fostii lui colegi la ceremonie si sa ii roage pe acestia sa cante o melodie vesela, interpretata de Mihai Margineanu: "Aviatia da senzatia".





EMOTIONANT: Iata care a fost ULTIMA DORINTA a lui Adrian Iovan


UPDATE 12:40- Romanita Iovan a facut un anunt public pe Facebook referitor la inmormantarea fostului ei sot. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus la Academia de Aviatie, de unde va fi dus, joi, la capela Cimitirului Sfantul Ilie din Capitala, urmand sa fie inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu catolic.

"Stimate Doamne, stimati Domni, Cu regret va informam ca trupul neinsufletit al pilotului ADRIAN IOVAN va fi depus joi 23 Ian 2014, intre orele 07.00- 10.00 a.m. la Scoala de Aviatie, din str Gratioasa, nr. 13- sector 1. Incepand cu orele 11.00 sicriul va ajunge la Biserica Sf Ilie Rahova, din str Sfantul Ilie, nr. 5- sector 4 Bucuresti, unde va ramane pana vineri, 24 Ian 2014, cand, incepand cu ora 13.00

va avea loc slujba de inmormantare. Dupa finalizarea slujbei inhumarea va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic, din sos Oltenitei, nr. 3- 5, sector 4. Cu respect, Irina IOVAN, Romanita IOVAN", este mesajul care apare pe contul de Facebook al Romanitei.

DURERE fara margini! Adrian Iovan va fi inmormantat vineri, la cimitirul Bellu catolic

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus la Academia de Aviatie, de unde va fi dus, joi, la capela Cimitirului Sfantul Ilie din Capitala, urmand sa fie inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu catolic.

Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost ridicat, miercuri, de la Serviciul de Medicina Legala Alba, de catre fiica acestuia, Irina Iovan, fiind transportat la Bucuresti cu o masina a unei firme de pompe funebre.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus joi dimineata, la Academia de Aviatie, unde au venit sa ii aduca un ultim omagiu rude ale acestuia, prieteni, colegi, dar si persoane care nu l-au cunoscut personal.

In cursul zilei de joi, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan va fi dus la capela cimitirului Sfantul Ilie, urmand sa fie inmormantat vineri la pranz.

Pilotul Adrian Iovan avea 55 de ani si o cariera de aproape 40 de ani ca pilot la Tarom si BlueAir. Dupa pensionare, el le preda studentilor din anii terminali ai scolii de Piloti si pilota avioane de mici dimensiuni.

Aurelia Ion, studenta care a decedat in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent si va fi inmormantata, joi, cu onoruri militare, in Cimitirului Ghencea Militar III.

Sursa: Mediafax.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.