INFIORATOR. Si-a programat computerul sa posteze pe Facebook mesajul ca s-a sinucis

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 12:55

Tim Marcellino, un tanar care visa sa ajunga scriitor a fost gasit spanzurat in camera lui la scurt timp dupa ce si-a anuntat moartea pe internet.

Adolescentul, in varsta de 22 de ani era student si se lupta de ceva timp cu o depresie crunta. Avea deja la activ o tentativa esuata de sinucidere dupa ce s-a intoxicat cu o supradoza de pastile. Facea sedinte de terapie, insa, se pare ca acestea nu l-au ajutat cu nimic.

Tim Marcellino a fost gasit spanzurat in camera lui de camin chiar de catre tatal sau. Tanarul nu reusise sa ia niciun examen pe perioada sesiunii ceea ce i-a accentuat probabil si mai mult starea de depresie.

Profesorii ii sugerasera sa repete anul, deoarece nu ar fi putut sa aprofundeze si cursurile ulterioare cu atatea restante pe cap.

In camera, laptopul lui era deschis. Inainte de a-si pune capat zilelor, tanarul a scris un lung bilet de adio pe care l-a programat sa apara pe Facebook, la scurt timp dupa ce el nu mai era in viata." Nu mai putea suporta nimic, era mereu abatut chiar si in compania prietenilor sau a familiei.
Dormea mai toata ziua si manca foarte putin, nu avea pofta de mancare. Era terminat psihic! Mi-a spus ca atunci cand dormea visa ca a murit si ca isi dorea sa moara
", a declarat cu durere mama studentului pentru Daily Mail.

 

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.