INFIORATOR! Si-A VANDUT bebelusul de numai 3 zile pe Facebook pentru 11.500 de euro FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:39

Caz cutremurator in India! Un bunic si-a mintit propria fata ca bebelusul ei s-a nascut mort si i l-a furat, dupa care l-a vandut pe Facebook pentru suma de 11.500 de euro.

Pruncul, care avea numai 3 zile, a ajuns pe mainile unui om de afaceri, intr-o actiune in care complice a fost si o asistenta de la maternitate.

Noora, mama micutului a intrat insa la banuieli dupa ce a observat ca tatal ei s-a imbogati brusc. Suspicioasa, aceasta s-a dus la politie si a facut o reclamatie, declarandu-si pruncul disparut, nu mort.

In cele din urma oamenii legii au descoperit fapta oribila a batranului si au reusit sa recupereze baietelul, care era nevatamat.


Barbatul care a vandut copilul, omul de afaceri care l-a cumparat si asistenta care a intermediat tranzactia au fost retinuti si acuzati de trafic de persoane.

Cei 3 risca ani grei de inchisoare pentru fapta lor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.