INFIORATOR: STEROIZII l-au distrus! A INGHETAT cand s-a trezit dimineata si si-a vazut pieptul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:26

In incercarea de a-si defini cat mai rapid corpul, foarte multi tineri apeleaza la steroizi, fara a lua in calcul faptul ca efectele secundare pot fi devastatoare.

Este si cazul adolescentului de fata, care are numai 21 de ani. Din dorinta de a arata cat mai bine, s-a apucat de sala. A vazut insa ca este mult de munca pentru o definire vizibila a muschilor, asa ca a decis sa apeleze la substante anabolizante.

La scurt timp insa dupa ce a inceput sa consume astfel de lucruri, a avut parte de un adevarat soc. Tanarul a dezvoltat o acnee foarte severa si urata la nivelul pieptului.

Speriat, si cu dureri cumplite, s-a dus la doctor, care i-a spus ca organismul sau a raspuns la abuzurile la care a fost supus.

Baiatul regreta acum enorm decizia luata si va ramane cu urme pe piele pentru tot restul vietii. Puteti vedea in galeria foto de mai jos o poza cu reactia severa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”