INFIORATOR! Zeci de bolnavi infectati cu Ebola, ATACATI de indivizi inarmati care au patruns cu forta intr-un centru de ingrijire

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 05 oct 2020, 21:05

Asa ceva nu s-a mai pomenit! Zeci de oameni infectati cu Ebola si-au luat lumea in cap si au fugit dintr-un centru de izolare, dupa ce au fost atacati de cativa indivizi inarmati.

Drama prin care trec oamenii infectati cu virusul Ebola in tarile africane a atins cote pe care cu greu ni le putem imagina! Pe langa spaima pe care o traiesc clipa de clipa, au trecut si prin momente de cosmar. 29 de persoane infectate cu Ebola erau internate intr-un centru de izolare din Monrovia, Capitala Liberiei, cand au fost atacati.

Autorii atacului au fost mai multi barbati inarmati, care, in noaptea de sambata spre duminica, au patruns cu forta in cladirea in care erau tinuti bolnavii.

Martorii spun ca atacatorii scandau sloganuri ostile conducerii Liberiei si au dat asigurari ca „ Nu mai exista Ebola in tara ”. Speriati, 20 de pacienti, din cei 29 cati erau in centru, au evadat.

In ultimele cinci luni, epidemia de Ebola a omorat peste o mie de oameni in Liberia, Guineea, Sierra Leone si Nigeria. Cei mai multi au fost din Liberia. Alarmate, autoritatile din Kenya au decis sa interzica accesul calatorilor care vin din tarile afectate de virusul ucigas: Guineea, Liberia si Sierra Leone.

Nicio cursa aeriana nu va mai pleca din Kenya catre aceste state.

Alarmati de Virusul Ebola care se extinde de la o zi la alta, reprezentantii Comitetului International Olimpic le-au interzis sportivilor din regiunea afectata de Ebola sa participe la Jocurile Olimpice de Tineret, care au inceput sambata in China.

##VIDEO119872##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.